تحقیقات علمی جدید همگی مؤید آن ضربالمثل قدیمیاند که میگوید: ”خنده بر هر درد بیدرمان دواست.“ بر طبق تحقیقات پزشکان انگلیسی در اگوست ۱۹۵۸ خندیدن بر تمام اندامهای بدن تأثیر میگذارد، بهعنوان مسکن طبیعی عمل میکند، فشار روانی را کاهش میدهد، کالریها را به سرعت میسوزاند و سوءهاضمه را بهبود میبخشد. در حال حاضر نیز دانشمندان معتقدند که میتوانیم با خنده چاقی را از بین ببریم، زیرا خنده به سرعت سوخت و ساز را افزایش میدهد. جریان خون و فرآیندهای هاضمه با خندیدن سرعت مییابند و کل سیستم بدن از حالت رکود و کسالت خارج میشود: دکتر ”جون گومز“ روانپزشک میگوید: ”خنده در نهایت بهترین شیوه کنار آمدن با هیجانات عصبی و موقعیتهای پراسترس است. خنده، استرس را همچون یخی در برابر آتش ذوب میکند. لبخند و خنده، رشد سرطان را متوقف میکند. همچنین کسانیکه بیشتر میخندند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان قرار دارند. و کسانیکه در زندگی، خود را از شادی دور نگه میدارند، به مراتب بیشتر از مردم شاد به سرطان دچار میشوند.
گاهی پیش میآید که تمایلی به لبخند زدن نداریم و حالمان چندان خوش نیست؛ در چنین صورتی میتوانیم نکات زیر را بهکار ببندیم و همه باید به مؤثر بودن آنها امیدوار باشیم تا هیچگاه چهرهمان از لبخندی زیبا خالی نباشد. این سخن مارک تواین را فراموش نکنید ”که هیچ چیز غمانگیزتر از دیدن چهرههای جوان ولی عبوس نیست.“
بهخود بقبولانید که لبخند بزنید و یا پیش خود آوازی را زمزمه کنید. طوری رفتار کنید که گوئی شاد و خوشحالید. این امر موجب میشود که شادی، شما را فراموش نکند. اغلب ما درست به همان اندازه احساس شادی میکنیم که تصمیم گرفتهایم شاد باشیم. همیشه قدردان باشید و به نعماتی که دارید بیندیشید. همیشه احساس قدرشناسی با طبیعیترین لبخند دنیا همراه میشود. همه جا پیامآور دوستی، شادی و نشاط باشید تا هم از شما استقبال کنند و اگر تاکنون چنین میپنداشتیم که ابتدا باید شاد باشیم و سپس لبخند بزنیم، طبق تئوری جدید میتوانیم ابتدا لبخند بزنیم و سپس شاد شویم.
● عباراتی در ستایش لبخند
لبخند زدن تو به روی برادرانت، برای تو صدقه است. حضرت محمد (ص)
مشکلاتت را در چمدان قدیمی بگذار و ببند و لبخند بزن، لبخند بزن. ضربالمثل ایتالیائی
بیمصرفترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم. چارلز فیلد
آموختن خندیدن نتیجه داشتن زندگی خوب است و فراگرفتن خندیدن شروع یک زندگی خوب. شادهلم استتر
نشاط درونی مدت زندگی خود را میتوانیم با تعداد تبسمهائی که بر لبهایمان مینشیند اندازه بگیریم. شادهلم استتر
آنجا که لبخندی نیست لبخند بزنید، لبخند یافت خواهد شد. بودا
گذار جهان هر چه باشد، تو همیشه لبخند بزن تا جهانت خندان نماید. کنفوسیوس
فواید لبخند زدن
۱. لبخند جذابتان می کند.
همه ما به سمت افرادیکه لبخند می زنند کشیده می شویم. لبخند یک کشش و جذبه فوری ایجاد می کند. دوست داریم نسبت به آنها شناخت پیدا کنیم.
۲. لبخند حال و هوایتان را تغییر می دهد.
دفعه بعدی که احساس بی حوصلگی و ناراحتی کردید، لبخند بزنید. لبخند به بدن حقه می زند.
۳. لبخند مسری است.
لبخند زدن برایتان شادی می آورد. با لبخند زدن فضای محیط را هم شادتر می کنید و اطرافیان را مانند آهن ربا به سمت خود می کشید.
۴. لبخند زدن استرس را از بین می برد.
وقتی استرس دارید، لبخند بزنید. با اینکار استرستان کمتر می شود و می توانید برای بهبود اوضاع وارد عمل شوید.
۵. لبخند زدن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
به این دلیل عملکرد ایمنی بدن تقویت می شود که شما احساس آرامش بیشتری دارید. با لبخند زدن از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری کنید.
۶. لبخند زدن فشارخونتان را پایین می آورد.
وقتی لبخند می زنید، فشارخونتان به طرز قابل توجهی پایین می آید. لبخند بزنید و خودتان امتحان کنید.
۷. لبخند زدن اندورفین، سروتونین و مسکن های طبیعی بدن را آزاد می کند.
تحقیقات نشان داده است که لبخند زدن با تولید این سه ماده در بدن باعث بهبود روحیه می شود. می توان گفت لبخند زدن یک داروی مسکن طبیعی است.
۸. لبخند زدن چهره تان را جوانتر نشان می دهد.
عضلاتی که برای لبخند زدن استفاده می شوند صورت را بالا می کشند. پس نیازی به کشیدن پوست صورتتان ندارید، سعی کنید همیشه لبخند بزنید.
۹. لبخند زدن باعث می شود موفق به نظر برسید.
به نظر می رسد که افرادیکه لبخند می زنند اعتماد به نفس بالاتری دارند و در کارشان بیشتر پیشرفت می کنند.
۱۰. لبخند زدن کمک می کند مثبت اندیش باشید.
لبخند بزنید. حالا سعی کنید بدون از بین رفتن آن لبخند به یک مسئله منفی فکر کنید. خیلی سخت است. وقتی لبخند می زنیم بدن ما به بقیه بدن پیغام می فرستد که “زندگی خوب پیش می رود”. پس با لبخند زدن از افسردگی، استرس و نگرانی دور بمانید.
پس….همیشه لبخند بزنید!
:: موضوعات مرتبط:
روانشاسی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 382
|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12